Påklædning

Behandlingen foregår påklædt. Det er derfor en god idé at tage noget tøj på du føler du godt tilpas i og som ikke strammer.

Behandlingen

Zen shiatsu

Behandlingen varer ca. 50 min inkl. en lille samtale om symptomerne før behandlingen og evt. instruktion i øvelser du kan lave derhjemme. Selve behandlingen foregår på en futonmadras på gulvet (eller på briks, hvis du har svært ved at komme ned på futonen). Hvis øreakupunktur er inklusiv i behandlingen tager behandlingen ca. 1 time og 10 min.

 

Øreakupunktur:

Behandlingen varer ca. 30-40 min. Behandlingen foregår på en blød massagebriks. Her får du lov at ligge i ro efter du har fået nålene i ørerne i ca. 15 min. Til slut gives en lille skulder og nakke massage.

 

Efter behandlingerne

Ved alle behandlingsformer udskilles der en masse affaldsstoffer fra kroppen og kroppen arbejder videre efter behandlingerne, derfor er det vigtigt at drikke meget vand, for at få alle affaldstoffer renset ud. Da der arbejdes med livsenergien (Qi) i kroppen, vil effekten ved nogen kunne mærkes lige efter behanlingen, men du vil også kunne opleve forandring i dagene efter behandlingen.

Priser

Zen shiatsu:

En behandling: 600 kr

Klippekort med 3 behandlinger: 1375 kr

 

Øreakupunktur:

400 kr

 

 

 

 

 

 

 
Hjemmeside fra NemmeHjemmesider.dk